Védjegy információ


Apple

Az Apple, Apple logó, iPhone, iPad, Mac és a Mac logó az Apple Inc. Egyesült Államokban és egyéb országokban bejegyzett védjegye. Az App Store az Apple Inc. szervizjegye. A Made for iPhone címke használata azt jelenti, hogy egy kiegészítőt kifejezetten a címkén azonosított Apple termék(ek)kel való csatlakoztatásra terveztek, és a fejlesztő igazolja, hogy az megfelel az Apple teljesítményi szabványainak. Az Apple nem felelős a készülék működtetéséért vagy a biztonsági és szabályozói szabványoknak való megfeleléséért.

Google
Az Android™, Google Play és a Google Play logó a Google LLC védjegye. Az Android robotot a Google által létrehozott és megosztott munkából reprodukálták vagy módosították, és a Creative Commons 3.0 Attribution License-ben leírt feltételek szerint használják.

Microsoft
A Microsoft és a Windows a Microsoft vállalatcsoport védjegye.

Bluetooth
A Bluetooth® szóvédjegy és logók a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegyei. Az Auracast™ szóvédjegy és logók a Bluetooth SIG védjegyei. A Demant licenc alapján használja ezeket a védjegyeket. Az egyéb védjegyeket és kereskedelmi neveket a tulajdonosaik birtokolják.