Mivel foglalkozik az Oticon?

• Iparág-vezető hallókészülékek és kiegészítők fejlesztésével

• Vezető tudományos kutatásokkal a halláscsökkenéssel kapcsolatban

• Eszközök és szoftverek kifejlesztésével hallásgondozó szakemberek részére

Víziónk

Egy világ, ahol a halláscsökkenés nem szab határt.


A küldetésünk

Megkérdőjelezzük a hagyományos hozzáállást és feszegetjük a technológia határait, hogy megváltoztassuk a halláscsökkenéssel küzdő emberek életét.

Gondoskodásra alapozva

1904-ben Hans Demant feleségének, Camillának segített a világ egyik első elektronikus hallókészülékével – ezzel elindította az életet megváltoztató technológia örökségét, amely a mai napig fennmaradt. Több mint 120 évvel később az Oticon világelső pozíciója az audiológia területén az innováción keresztül történő gondoskodás filozófiájának bizonyítéka.

Technológiánk világszerte számtalan embernek segített halláskárosodásán, és az emberi agyat érintő úttörő felfedezéseink továbbra is újradefiniálják a lehetőségeket. De még csak most lendültünk igazán bele a dolgokba. Az Oticonnál büszkén vállaljuk, hogy megvalósítjuk víziónkat egy olyan világról, ahol a halláskárosodás valóban nem jelent korlátot.

Nézzen meg egy filmet arról, hogy mivel foglalkozunk

Nézze meg, hogyan változtat meg életeket az Oticon technológiája

Milyen cég az Oticon?

Tekerjen le, hogy lássa, mi határozza meg az Oticont

Nyitott és kíváncsi

Az Oticon sohasem hagyja abba a halláscsökkenéssel kapcsolatos kutatást és tanulást. Több mint 13 000 hallókészülék felhasználóval és hallásgondozó szakemberrel dolgozunk folyamatosan együtt, hogy megértsük, az embereknek mire van szükségük és mire vágynak.

Ráadásul Eriksholmban található kutatóközpontunkban vezető tudományos kutatásokat végzünk.Az itteni felfedezéseink megmutatják, hogyan csinálhatnánk msásképp a dolgokat, és hogyan fejleszthetjük ki a jövő hallástechnológiáját.

Fedezze fel, hogy működik a hallás

Egyedülálló BrainHearing™ filozófiánk

Mi másképp gondolkodunk a halláskárosodásról: az aggyal kezdjük. Ennek oka, hogy valójában az agyunkkal hallunk – nem a fülünkkel.

Ha megértjük, hogyan értelmezi az agy a hangokat, hatékonyabban tudunk segíteni a hallókészülékekkel élő embereknek. Sőt, azt is megérthetjük, hogyan védhetjük meg az agyat a halláskárosodással kapcsolatos kockázatoktól, például a kognitív képességek hanyatlásától.

Értse meg, hogyan segíthet a BrainHearing

Technológiai úttörő

Az Oticon vállalatnál mindig a technológia határait feszegetjük, hogy javíthassunk a halláskárosodással élők életén.

Fejlődünk, mert mindig egyre magasabbra tesszük a lécet. Amíg mások megelégedtek az irányított hallással, mi a 360°-os nyitott hangzás úttörői lettünk.

Valójában mindig a lehetetlen elérésére törekszünk – és megkérdőjelezzük a hagyományos szemléletet, hogy elérjük ezt a célunk. Úgy gondoljuk, ez tesz minket iparágunk technológiai vezetőivé.

Meg akarja tekinteni iparág-vezető hallókészülékeinket?

Odaadással a hallókészüléket viselők felé

Mi arra köteleztük el magunkat, hogy könyebbé tegyük a halláscsökkenéssel élők életét attól a pillanattól kezdve, hogy felfedezik a problémájukat – és utána is, minden pillanatban.

Mivel teljes mélységében megértjük a modern hallókészülék felhasználók szükségleteit, hallókészülékeink és ezek kiegészítői új szintre emelik a hangminőséget. Növelik a beszédfelismerést, csökkentik a hallgatásba fektetett energiát – és könnyen használhatók a mindennapokban.

Hallgassa meg hallókészülék felhasználóink véleményét

Elköteleződve a hallásgondozó szakemberek felé

Csak egy képzett szakértő tudja megérteni az egyén hallási igényeit, és ezekhez megfelelően illeszteni hallókészülékét. Ezért az Oticon hallókészülékek csakis ezeknek a megbízható szakembereknek a kezében kelhet életre.

Mi mindent megteszünk, hogy segítsük az Ön hallásgondozóját abban, hogy Önnek segíthessen. Kimagasló színvonalú továbbképzéseket, világelső termékeket és segítséget kínálunk az út minden szakaszán.

Szeretne találni egy hallásgondozó szakértőt?

Ön profi hallásgondozó? Kattintson ide a professzionális webrészlegünkért

  • Lépjen kapcsolatba velünk

    Lépjen kapcsolatba a helyi Oticon képviselettel.

  • Nézze meg az Oticon hallókészülékeit

    Nézzen körül a legújabb hallókészülékeink között.

  • Találja meg a megfelelő halláscentrumot

    Kattintson ide, hogy találjon egy hallásgondozó szakértőt a közelében.